Autoschade Aalsmeer en omgeving

Autoschade Aalsmeer en omgeving – een tegenslag snel verholpen

Heeft u autoschade opgelopen aan uw auto, motor of vrachtwagen en wilt u dit graag verholpen hebben? Bij ons kunt u altijd terecht voor het herstel hiervan. Wij helpen u graag met het herstellen van uw opgelopen blikwerk of bumper en andere autoschade Aalsmeer. Onze specialisten weten hier alles van en helpen u graag verder, zodat u snel weer de weg op kunt!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het herstellen van uw autoschade Aalsmeer? Dan bent u in onze garage in Ter Aar altijd van harte welkom! Wij zorgen dan voor het schadeherstel van uw voertuig. Door onze soepele afhandeling is uw auto snel weer als voorheen. Neem nu contact op door een e-mail te sturen naar info@jandeboerautoschade.nl of bel naar 0172 - 605 059.

Autoschade herstelwerkzaamheden

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade is dan helaas al snel opgelopen. Zo kunt u zomaar is een paaltje schampen welke u niet ziet. Zoiets heeft u dan ook niet altijd in handen want net als wanneer u een paaltje raakt kan ook zomaar iemand anders uw auto raken. Wij van Jan de Boer autoschade zijn gespecialiseerd in het herstellen van opgelopen ruit-, blik-, lak- en bumperschade.

 

Ruitschade herstellen

Voor het herstellen van schade aan uw ruiten bent u altijd welkom. Een sterretje of barst in bijvoorbeeld de voorruit kan immers de beste overkomen. Voor zowel reparatie als het vervangen van uw ruit kunt u altijd bij ons terecht. Lang doorrijden met ruitschade is namelijk absoluut niet aan te raden!

 

Blik- en bumperschade

Hetzelfde geldt voor blik- en bumperschade, het is niet prettig om naar te kijken en u wilt het snel verholpen hebben. Daarom kunnen wij uw auto uitdeuken zonder te spuiten en zijn wij klaar terwijl u wacht.

 

Lakschade

Ook lakschade is snel opgelopen, u kunt namelijk snel al een paaltje schampen waardoor er een fikse kras op de carrosserie kan komen. Hiervoor hebben wij een speciale spuitcabine beschikbaar om uw lakschade te herstellen. U ziet na afloop van de schade niets meer terug!

Autoschade Aalsmeer en omgeving

U bent bij ons in Ter Aar altijd welkom voor schadeherstel aan uw voertuig. Of dit nu een auto, motor of vrachtwagen betreft maakt voor onze specialisten niet uit. Zij helpen u graag verder en zorgen er met zorgvuldigheid voor dat uw voertuig snel weer als nieuw is. Zo zijn wij in staat om alle vormen van schade aan het exterieur van uw voertuig te herstellen. Neem dus snel contact op om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in, wij zullen snel contact met u opnemen!