Schadeherstel voor luxewagens, motoren en vrachtwagens


Schade aan uw auto, motor of vrachtwagen? Wij zorgen dat u deze vervelende tegenslag weer snel vergeet. Na reparatie en een soepele afhandeling is uw auto weer zo goed als nieuw. U kunt dan weer tot de orde van de dag overgaan. Als specialist in het herstellen van blik- en bumperschade zijn we in staat om alle voorkomende schade aan de buitenkant van uw auto te herstellen. Defecten aan motoren handelen we niet af. Heel bewust niet, want dat is een specialisme dat we niet hanteren. En blikwerk en motoren, dat is een wereld van verschil. Heeft u een vraag over de schade aan uw auto, motor of vrachtwagen? Neem contact op.

Schadeherstel van uw voertuig - Autoschade Jan de Boer - Ter Aar

Autospuiterij

Lakschade aan uw auto wilt u snel verholpen hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van de (lak)schade die uw auto heeft opgelopen.
Door uitsluitend met hoogwaardige lakken te werken, bent u gegarandeerd van een strakke afwerking. Meer weten? 
 

Neem contact op

Schadeherstel van uw voertuig - Autoschade Jan de Boer - Ter Aar

Uitdeuken zonder spuiten

Geholpen worden terwijl u wacht? Deukjes als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten.
Kleine deukjes effectief verwijderd zonder dat we hoeven te spuiten. De techniek bespaart u geld en zorgt ervoor dat u snel weer verder kan. 

Neem contact op

Schadeherstel van uw voertuig - Autoschade Jan de Boer - Ter Aar

Bedrijfswagens

Steeds meer kleine bedrijven en ZZP'ers weten ons in Ter Aar te vinden als het gaat om reparatie en of onderhoud aan hun bedrijfswagens. Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw bedrijfsauto? Of heeft u een vraag over de mogelijkheden voor periodiek onderhoud?

Neem contact op

Afspraak maken?

Neem contact op