Snel uw schade hersteld?

Autoschade in Aalsmeer en omgeving – een tegenslag snel verholpen!

Heeft u autoschade opgelopen aan uw auto, motor of vrachtwagen en wilt u dit graag verholpen hebben? Bij ons kunt u altijd terecht voor het herstel hiervan. Wij helpen u graag met het herstellen van uw opgelopen blik- of bumper en andere autoschade in Aalsmeer. Onze specialisten weten hier alles van af en helpen u graag verder zodat u snel weer de weg op kunt!

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor het herstellen van uw autoschade in Aalsmeer? Dan bent u in onze garage in altijd van harte welkom! Wij zorgen dan voor het schadeherstel van uw voertuig. Door onze soepele afhandeling is uw auto snel weer als voorheen.

Autoschade herstelwerkzaamheden

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade is dan helaas al snel opgelopen. Zo kunt u zomaar is een paaltje schampen welke u niet ziet. Zoiets heeft u dan ook niet altijd in eigen handen, want net als wanneer u een paaltje raakt kan ook zomaar iemand anders uw auto raken. Wij van Jan de Boer autoschade zijn gespecialiseerd in het herstellen van opgelopen ruit-, blik-, lak- en bumperschade. 

Ruitschade herstellen

Voor het herstellen van schade aan uw ruiten bent u altijd welkom. Een sterretje of barst in bijvoorbeeld de voorruit kan immers de beste overkomen. Voor zowel reparatie als het vervangen van uw ruit kunt u altijd bij ons terecht. Lang doorrijden met ruitschade is namelijk absoluut niet aan te raden!

Blik- en bumperschade

Hetzelfde geldt voor blik- en bumperschade, het is niet prettig om naar te kijken en u wilt het snel verholpen hebben. Daarom kunnen wij uw auto uitdeuken zonder te spuiten en zijn wij klaar terwijl u wacht.

Lakschade

Ook lakschade is helaas snel opgelopen. U kunt namelijk een paaltje is al snel geschampt, waardoor er een fikse kras op de carrosserie kan komen. Hiervoor hebben wij een speciale spuitcabine beschikbaar om uw lakschade te herstellen. U ziet na afloop van de schade niets meer terug!

Autoschade Aalsmeer

Autoschade Aalsmeer en omgeving

U bent bij ons in Ter Aar altijd welkom voor schadeherstel aan uw voertuig. Of dit nu een auto, motor of vrachtwagen betreft maakt voor onze specialisten niet uit. Zij helpen u graag verder en zorgen er met zorgvuldigheid voor dat uw voertuig snel weer als nieuw is. Zo zijn wij in staat om alle vormen van schade aan het exterieur van uw voertuig te herstellen. Neem dus snel contact op om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in, wij zullen snel contact met u opnemen!