Snel uw schade hersteld?

Autoschade in Alphen aan den Rijn – Snel de weg weer op!

Het oplopen van autoschade aan uw auto, motor of vrachtwagen is snel gebeurt. Uiteraard wilt u dan ook dat het dan ook zo snel mogelijk weer verholpen is. Autoschade in Alphen aan den Rijn is namelijk snel opgelopen en tevens nooit prettig. Wij helpen u dan ook graag met het repareren van de blik-, ruit-, bumper- en lakschade. De specialisten die bij ons rondlopen weten hier alles van af en helpen u graag, zodat u weer zo snel mogelijk de weg op kan!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het herstel van uw autoschade in Alphen aan den Rijn? Dan verwelkomen wij u graag in onze garage in Ter Aar, u bent van harte welkom! Hier zorgen wij ervoor dat het schadeherstel van uw voertuig snel en soepel afgehandeld wordt.

Autoschade herstellen

Het oplopen van schade is snel gedaan en vaak ook haast niet te voorkomen. Zo is het snel gebeurt door bijvoorbeeld het schampen van een paaltje. Zelfs als u het niet in handen heeft kan iemand zomaar eens tegen uw auto aankomen waardoor er schade ontstaat. Bij Jan de Boer autoschade weten wij dan ook alles van het herstellen van dit soort schade. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in onder andere het herstellen van ruit-, lak-, blik- en bumperschade.

Herstellen van ruitschade

Schade oplopen aan uw ruiten is geen uitzondering onder de schadegevallen. Het kan immers de beste overkomen. Bijvoorbeeld als er een dier te laag vliegt of door een opvliegend steentje welke ongelukkig terecht komt. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel het repareren als vervangen van uw ruit bij ruitschade.

Lakschadeherstel

Zo ook als bij de ruitschade is lakschade zeker geen uitzondering. U kunt bijvoorbeeld zomaar een nare kras opgelopen hebben met dank aan een paaltje of een medeweggebruiker. Het herstellen van deze schade aan de carrosserie is daarin dan ook één van onze specialiteiten. Met onze speciale spuitcabine is de lakschade in no-time niet meer zichtbaar!

Blik- en bumperschade

Voor het herstellen van schade aan blik of bumper onderdelen is er bij ons veel mogelijk. Zo kunnen wij uw auto deskundig uitdeuken zonder te spuiten! Met deze techniek zijn wij klaar terwijl u wacht. Ook indien er lakschade in betrokken is helpen wij u graag verder.

Autoschade Alphen aan den Rijn

Autoschade in Alphen aan den Rijn en omstreken

Bij onze garage in Ter Aar bent u altijd van harte welkom voor schadeherstel aan uw voertuig. Hierin maakt het voor ons dan ook zeker niet uit of dit een auto, motor of een vrachtwagen betreft. Onze specialisten kunnen u namelijk altijd verder helpen. Wij zorgen dan ook met zorgvuldigheid ervoor dat uw voertuig snel weer de oude is en u veilig de weg weer op kunt. Met die mentaliteit helpen wij u graag met alle vormen van schade aan het exterieur van uw voertuig. Neem dus snel contact op om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in, wij zullen snel contact met u opnemen!