Snel uw schade hersteld?

Uw garage vlakbij Aalsmeer | Snel de weg weer op!

Wanneer u autoschade heeft opgelopen, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Het is niet mooi en in extreme gevallen mag of kan u de weg niet eens meer op. Voor een snelle reparatie, kunt u daarom het beste kiezen voor een garage bij u in de omgeving. Heeft u autoschade opgelopen in de omgeving van Aalsmeer? Dan bent u van harte welkom bij onze garage vlakbij Aalsmeer. Wij helpen u graag bij het herstellen van de meest uiteenlopende vormen van autoschade. Door onze snelle reparatie en soepele afhandeling kunt u snel weer de weg op!

Meest voorkomende autoschade

Onze garage is gespecialiseerd in vrijwel alle vormen van schade dat uw voertuig kan oplopen. De meest voorkomende herstelwerkzaamheden zijn echter: blik- en bumperschade, lakschade en ruitschade.

Blik- en bumperschade

Het vervelende van blik- en bumperschade is dat het niet prettig is om naar te kijken. Daarom wilt u het natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig kunnen wij uw auto uitdeuken zonder te moeten spuiten en zijn we al klaar terwijl u wacht.

Lakschade

Schade aan de lak van uw auto heeft u snel opgelopen. De lak van uw auto is namelijk zeer kwetsbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig beschikken wij in onze garage vlakbij Aalsmeer over een speciale spuitcabine. Zo kunnen we de lakschade vaak direct voor u repareren.

Ruitschade

Ruitschade begint vaak als een kleine ster of barst in de voorruit van de auto. Wanneer u dit niet op tijd laat repareren, kan dit helaas uitgroeien tot een grote scheur. In het meest gunstige geval kunnen we de ruit voor u repareren zonder deze te moeten vervangen. Als de ster of barst toch is uitgegroeid tot een grote scheur, dan moet de ruit helaas vervangen worden.

Garage Aalsmeer

Onze garage nabij Aalsmeer

Heeft u schade opgelopen in de buurt van Aalsmeer? Dan heten onze specialisten en monteurs u van harte welkom bij onze garage nabij Aalsmeer. Onze garage is gevestigd in Ter Aar, al weten ook veel mensen in de omgeving van Aalsmeer onze garage te vinden. Of u nu schade aan de auto, motor of vrachtwagen heeft opgelopen, we helpen u graag weer zo snel mogelijk de weg op. Neem daarom direct contact op of kom een keer langs in onze garage!