Snel uw schade hersteld?

Uw garage vlakbij Alphen aan den Rijn | Direct de weg op!

Iedereen die in het bezit is van een auto loopt het risico om schade te rijden. Schade aan uw auto is nooit leuk en zodra u het heeft opgelopen, wilt u er natuurlijk ook zo snel mogelijk weer vanaf. Voor een snelle reparatie van uw voertuig kunt u hem het beste naar een garage bij u in de omgeving brengen. Breng uw auto, motor of vrachtwagen daarom naar onze garage vlakbij Alphen aan den Rijn. Onze monteurs staan voor u klaar, zodat u snel de weg weer op kan!

Meest voorkomende herstelwerkzaamheden

Jan de Boer Autoschade is gespecialiseerd in iedere vorm van autoschade die u kunt oplopen. De meeste vormen van autoschade die wij tegenkomen zijn: blik- en bumperschade, ruitschade en lakschade. Onze monteurs hebben daarom al jarenlange ervaring met dit type autoschade en kunnen uw schade vaak al repareren terwijl u wacht!

Blik- en bumperschade

Dat u blik- of bumperschade aan uw auto heeft opgelopen is natuurlijk erg vervelend. Het is geen mooi gezicht en daarom wilt u er snel vanaf. Gelukkig kunnen wij de deuk eenvoudig voor u uitdeuken zonder dat de oude deuk overgespoten moet worden.

Ruitschade aan uw auto

Uw ruit kan door een klein steentje op de weg al barst of kras oplopen. Het is dan belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat oplossen. Een kleine barst of kras kan namelijk uitscheuren tot een grote scheur en dit kan gevaarlijk zijn. Zodra u op tijd de ruit komt repareren hoeven wij deze niet te vervangen. Bij een grote scheur in de ruit moet dit helaas wel.

Lakschade

Lakschade is vervelend om dat u dit al snel heeft opgelopen. Dit komt omdat de lak zeer kwetsbaar is. Onze garage nabij Alphen aan den Rijn heeft gelukkig een speciale spuitcabine. Op deze manier repareren wij de schade direct voor u.

Garage Alphen aan den Rijn

Onze garage vlakbij Alphen aan den Rijn

Wanneer u schade aan uw auto, motor of vrachtwagen heeft opgelopen, heten onze specialisten en monteurs u van harte welkom in onze garage vlakbij Alphen aan den Rijn. De garage is gevestigd in Ter Aar, al weten ook veel mensen uit de omgeving van Alphen aan den Rijn ons steeds beter te vinden. Vul daarom ons contactformulier in of kom een keer langs in onze garage!