Snel uw schade hersteld?

Uw garage vlakbij Nieuw-Vennep | Snel en gemakkelijk de weg op! 

Wanneer u autoschade heeft opgelopen wilt u natuurlijk maar één ding: zo snel mogelijk de weg weer op. Het vervelende aan autoschade is dat erg geen enkel moment is dat het goed uitkomt. Om dan weer zo snel mogelijk de weg op te kunnen, kunt u het beste naar een garage gaan bij u in de omgeving. Mocht u daarom schade aan uw auto hebben opgelopen rondom Nieuw-Vennep, bent u van harte welkom in onze garage nabij Nieuw-Vennep. We helpen u door de schade aan uw auto zo snel mogelijk te herstellen. Neem daarom direct contact op of kom een keer langs in onze garage!

Veel voorkomende herstelwerkzaamheden

Bij Jan de Boer Autoschade zien we veel van dezelfde soorten autoschade voorbij komen. Hierdoor hebben wij een jarenlange ervaring op kunnen bouwen met dit typen autoschade en kunnen wij ons specialist noemen in herstelwerkzaamheden als: blik- en bumperschade, lakschade en ruitschade.

Blik- en bumperschade

Blik- en bumperschade is vervelend omdat het niet fijn is om naar te kijken. Het maakt de auto natuurlijk een stuk minder aantrekkelijk. Gelukkig kunnen wij uw auto in de meeste gevallen eenvoudig uitdeuken zonder dat we hem daarna hoeven over te spuiten. Terwijl wij uw auto opknappen kunt u even wachten met een goed kop koffie.

Lakschade op uw auto

Ook auto’s met lakschade zien wij vaak onze garage vlakbij Nieuw-Vennep binnenrijden. Een lelijke kras op uw lak zit er nou eenmaal snel. Onze garage beschikt daarom over een speciale spuitcabine, waarin wij uw auto vaak direct al kunnen overspuiten.

Schade aan uw ruit

Het vervelende van ruitschade is dat dit vaak klein begint maar al snel uit kan groeien tot een forse scheur in de ruit. Een kleine kras kan uw ruit namelijk ernstig verzwakken, waardoor dit na een flinke drempel of bobbel in de weg uit kan scheuren tot een grote scheur. Wees er daarom altijd op tijd bij wanneer uw een kras of barst in de ruit ziet, dan hoeven wij de ruit niet te vervangen.

Garage Nieuw-Vennep

Onze garage vlakbij Nieuw-Vennep

Heeft uw Autoschade opgelopen vlakbij Nieuw-Vennep? Dan heten onze monteurs u van harte welkom in onze garage nabij Nieuw-Vennep. Onze garage is gevestigd in Ter Aar, al weten steeds meer mensen uit de omgeving van Nieuw-Vennep onze autogarage te vinden. Of u nou schade heeft opgelopen aan uw auto, motor of vrachtwagen, onze monteurs helpen u snel weer de weg op. Maak daarom direct een afspraak of kom een keer langs in onze garage!