Snel uw schade hersteld?

De garage vlakbij Uithoorn | Snel uw schade herstellen

In het geval van schade aan uw auto wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Het is niet prettig om naar te kijken en in sommige gevallen mag u de weg niet eens meer op. Om de schade zo snel mogelijk te herstellen, is het een goed idee om naar een garage bij u in de omgeving te gaan. Wanneer u bijvoorbeeld schade heeft opgelopen vlakbij Uithoorn, bent u van harte welkom in onze garage nabij Uithoorn. Onze monteurs helpen uw schade snel herstellen en door onze soepele afhandeling, kunt u snel de weg weer op. Maak daarom snel een afspraak of kom een keer langs in onze garage!

Veel voorkomende autoschades

Bij Jan de Boer Autoschade zien we een aantal veelvoorkomende autoschades binnenkomen. Door onze jarenlange ervaring met deze soorten autoschades kunnen wij ons specialist noemen in herstelwerkzaamheden zoals: ruitschade, lakschade en blik- of bumperschade.

Ruitschade aan de auto

Het probleem met ruitschade is dat het vaak begint met een kleine barst in de voorruit. Wanneer u hier niet op tijd naar laat kijken kan deze barst al snel uitgroeien tot een grote scheur. In het geval van een kleine barst kunnen wij uw huidige ruit herstellen. Is de barst uitgegroeid tot een grote scheur, dan zullen wij de ruit helaas in zijn geheel moeten vervangen. Blijf daarom niet te lang wachten voordat u de schade laat herstellen.

Lakschade

Een auto heeft al snel lakschade opgelopen. De verf op uw auto is namelijk erg kwetsbaar en een kras zit er daarom zo op. Gelukkig beschikt onze garage over een speciale spuitcabine, waarin wij uw auto vaak direct al kunnen overspuiten.

Blik- of bumperschade

Ook auto’s met blik- en bumperschade zien we vaak onze garage binnenrijden. Het vervelende aan deze schade is dat het er niet mooi uitziet. In de meeste gevallen kunnen wij de schade uitdeuken zonder deze te moeten overspuiten.

Garage Uithoorn

Onze garage vlakbij Uithoorn

Zodra u dus schade aan uw auto heeft opgelopen in de omgeving van Uithoorn, bent u bij onze garage van harte welkom. Onze garage is gevestigd in Ter Aar maar steeds meer mensen uit de omgeving van Uithoorn weten onze vakgarage te vinden. Onze monteurs helpen u snel weer de weg op of het nu gaat om een auto, motor of vrachtwagen. Maak daarom snel een afspraak of kom direct langs in onze garage.